måndag 23 maj 2011

Mästare


Michael Owen får äntligen lyfta en PL-buckla. "If you cant beat them, join them" var hans första ord efter att han vunnit sin första PL-titel. Spot on, från Liverpoolikonen.


Trots domarnas och FAs försök att förstöra för United så står vi där som mästare igen. Den här gången med den största marginalen ned till tvåan sedan 2005. Så överlägsna var vi trots domarnas försök till att förstöra. Det var ju rätt tydligt när man ser den sista matchen på säsongen. Till och med bottenlaget Blackpool får fördelar när de möter United. Vi blir för det första rånade på en solklar straff, den är så klar så jag vet inte. Inte ens Strömberg tvekar utan han säger direkt "detta är naturligtvis straff". Inte nog med det, Blackpool gör sitt första mål på en frispark och hela anledningen till att det blir frispark är för att en offsidestående spelare blir fälld. Assisterande vinkade men ärkesopan Mike Dean skulle vara kontroversiell och hade en egen åsikt.

På deras andra mål är Taylor-Fletcher offside. Det summerar väl upp hela säsongen, hur lite vi fått med oss och hur mycket vi fått emot oss. När United fick 1-1 mot Blackburn så fokuserade media på att United fick en tveksam straff med sig. Hur fan kan man se den straffen som tveksam?! Men hur mycket skrivs det om Blackpools två felaktiga mål igår, eller Uniteds uteblivna straff? Ska sånt inte uppmärksammas bara för att United vinner?

Men det är ändå skönt att United återigen vann titeln. Trots att alla "experter" inte trodde på det. Kul att se idioterna på Flashback döma ut United redan innan säsongen, typ PeterSTHLM. En riktig sopa.

19 > 18.

3 kommentarer:

  1. Det verkar trendigt med hårtransplantationer i United. Har ni ligans flintskalligaste lag?

    SvaraRadera
  2. Kenta här:
    Om du menar att en person är en trend är du nog ute och cyklar. Men bra försök, undrar just vad din poäng är. Sopa.

    SvaraRadera
  3. Berbatov, som du tycker är så sjukt snygg, är jävligt tunnhårig också. Är du svag för flintskalliga män Kenta?

    SvaraRadera